BioKIDS – Lapset Tutkimuksen Erilaisia Lajeja, Buteo jamaicensis, red-tailed hawk: TIETOJA

BioKIDS – Lasten Tutkittavaksi Erilaisia Lajeja
lasten monipuolinen lajien tutkimus -, eläin-monimuotoisuus, evoluutio, luonnollinen historia

linnut

Lisätietoja:

Löytää red-tailed hawk tiedot

red-tailed hawk

Miltä he näyttävät?

Punainen-pyrstö haukkoja keskimäärin 48 65 senttimetriä pitkä. Niiden siipien kärkiväli on noin 4 metriä, tai 122 cm. Siellä on seksuaalinen dimorphism koko: naaraat ovat 25% suurempi kuin miehillä. Tällainen seksuaalinen dimorphism, missä naaraat ovat suurempia kuin miehillä, on yhteinen birds of prey.

Punainen-pyrstö haukka, höyhenpeite vaihtelee valon auburn syvän ruskea. Heikointa on kevyempi kuin muualla kehossa, tumma vatsa bändi poikki. Vahanahka (pehmeä iho juuressa nokka), jalat, ja jalat ovat keltaiset. Häntä on kauttaaltaan punainen, ja se on tämä ominaisuus, joka antaa punainen-pyrstö haukkoja heidän nimensä.

Epäkypsä punainen-pyrstö haukkoja katso samankaltaisia kuin aikuisilla. Yksi ero on, että immatures ovat kellertävän harmaat silmät, että tulee tumma ruskea kuin aikuiset. (Preston ja Beane, 1993)

  • Muut Fyysiset Ominaisuudet
  • endotermisen
  • kahdenväliset symmetria
  • polymorfinen
  • Seksuaalinen Dimorphism
  • naisten suurempi
  • Alue massa 795 että 1224 g 28.02 43,14 oz
  • Vaihteluvälin pituus 45-65 cm 17.72, jotta 25.59 vuonna
  • Keskimääräinen siipien kärkiväli 122 cm 48.03 vuonna

Missä he asuvat?

Punainen-pyrstö haukkoja ovat kotoisin vain Nearctic alueella. Niitä löytyy kaikkialla yhdysvalloissa ja Kanadassa ja Meksikossa ja Keski-Amerikassa. Monet linnut ovat ympäri vuoden asukkaat, vaikka linnut kaukana pohjoisessa vaeltavat etelään syksyn aikana paeta ankara talvi.

Millainen elinympäristö he tarvitsevat?

Punainen-pyrstö haukkoja elävät erilaisia luontotyyppejä. Niiden elinympäristö, he tarvitsevat avoimia alueita metsästykseen ja useita hajallaan ahventa. Jotkut luontotyypit, että punainen-pyrstö haukkoja asuvat ovat hangata desert, niityt, pellot, laitumet, puistot, metsät, ja trooppisia sademetsiä. Punainen-pyrstö haukkoja haluavat rakentaa pesänsä reunalla metsien, metsäinen aidan rivejä tai suuret puut ympäröivät avoimet alueet. (Preston ja Beane, 1993)

Miten ne lisääntyvät?

Punainen-pyrstö haukkoja alkavat yleensä jalostukseen, kun ne ovat kolme vuotta vanha. Ne ovat yksiavioinen, ja kaveri samalla yksittäisiä vuosia. Itse asiassa, punainen-pyrstö haukkoja yleensä muuttaa vain kavereita, kun niiden alkuperäinen kaveri kuolee. Aikana seurustelun, mies ja nainen liidellä yhdessä piireissä jopa 10 minuuttia ennen astutusta. (Preston ja Beane, 1993)

Red-tailed hawk pesät ovat yleensä 28 38 tuumaa leveä. Ne ovat usein käytetään useita vuosia peräkkäin, ja voi olla jopa 3 metriä pitkä. Uros ja naaras yhdessä rakentaa pesä-pitkä puu, 4 21 metriä maanpinnan yläpuolella. Missä ei ole puita, rakentaa pesiä, red-tailed hawks rakentaa niiden pesiin kallion kielekkeille tai ihmisen rakenteita, kuten rakennuksia. Pesät ovat tehty oksista ja vuorattu kuori, neulasia, maissintähkät, kuoret, varret, haapa pajunkissat ja muut pehmeät kasvi-aineita. Hawks laittaa tuoretta kuorta, oksia ja neulasia pesäänsä koko pesimäaikana pitää se puhtaana.

Naaras laskee 1-5 munaa noin huhtikuun ensimmäisellä viikolla. Munia viedään joka toinen päivä ja ovat inkuboitiin 28 35 päivää. Molemmat vanhemmat inkuboidaan munat. Miehillä tuo ruokaa nainen, kun hän on pesä. Vasta kuoriutuneet poikaset ovat avuttomia (altricial). Aikana untuvikko vaiheessa, naaras hautoo nuori, ja mies tarjoaa useimmat ruoka naaras ja poikaset. Naaras ruokkii poikasia repimällä ruoka pieniksi paloiksi. Poikaset alkavat lentää pesästä, kun 42 46 päivää. He oppivat lentämään ja metsästää, ja lähtevät pesästä hyvää, kun 10 viikkoa tai niin. (Preston ja Beane, 1993)

  • Keskeiset Lisääntymis-Ominaisuuksia
  • iteroparous
  • kauden jalostukseen
  • gonochoric/gonochoristic/kaksikotinen (sukupuolet erikseen)
  • seksuaalinen
  • lannoitus
  • oviparous
  • Kuinka usein kopiointi tapahtuu? Punainen-pyrstö haukkoja rotu joka kevät.
  • Pesimäaikana Kasvatus tapahtuu keväällä.
  • Kanojen munia per kausi 1 5
  • Keskimääräinen munaa per kausi 3 jos onnistut
  • Välillä aika kuoriutumisesta 28 35 päivää
  • Keskimääräinen aika 30 päivää kuoriutumisesta
  • Välillä lentoonlähdön ikä 42 46 päivää
  • Välillä aika itsenäisyyden 10 (korkea) viikkoa
  • Keskimääräistä ikää, seksuaalista tai lisääntymiselle vaaralliset maturiteetti (naaras) 3 vuotta
  • Keskimääräistä ikää, seksuaalista tai lisääntymiselle vaaralliset maturiteetti (naaras)
    Sukupuoli: naaras 730 päivää jos onnistut
  • Keskimääräistä ikää, seksuaalista tai lisääntymiselle vaaralliset maturiteetti (mies) 3 vuotta
  • Keskimääräistä ikää, seksuaalista tai lisääntymiselle vaaralliset maturiteetti (mies)
    Sukupuoli: mies-730 päivää jos onnistut

Molemmat vanhemmat inkuboidaan munat. Kun poikaset ovat linnunpoikasia, naaras hautoo niitä suojella heitä pedoilta ja kuuma ja kylmä lämpötila. Mies tarjoaa useimmat ruoka naaras ja poikaset ja naaras ruokkii poikasta repimällä ruoka pieniksi paloiksi. Poikaset alkavat lentää pesästä, kun 42 46 päivää. Kun ne lähtevät pesästä, nuori punainen-pyrstö haukkoja yleensä pysyä lähellä vanhempiaan. He alkavat lentää noin 3 viikkoa sen jälkeen, kun he ensin alkavat lentää pesästä, ja alkaa kiinni oman ruokansa 6 7 viikkoa sen jälkeen. Ne ovat täysin riippumattomia vanhemmiltaan noin 10 viikkoa lentoonlähdön jälkeen, noin 112 116 päivää vanha. (Preston ja Beane, 1993)

Kuinka kauan he elävät?

Punainen-pyrstö haukkoja ovat suhteellisen pitkäikäisiä lintuja. Vaikka monet näistä linnut kuolevat nuorina (useimmat elävät alle kaksi vuotta), ne, jotka hengissä muutaman ensimmäisen vuoden aikana voi elää monta vuotta. Vanhin tunnettu wild red-tailed hawk asui vähintään 21,5 vuotta vanha. Vankeudessa, punainen-pyrstö haukkoja on elänyt vähintään 29.5 vuotta. (Preston ja Beane, 1993)

  • Alue käyttöikä
    Tila: wild 29.5 (korkea) vuotta
  • Alue käyttöikä
    Tila: vankeudessa 29.5 (korkea) vuotta
  • Keskimääräinen elinikä
    Tila: wild 346 kuukautta Lintu Ryhmittelyä Laboratorio

Miten he käyttäytyvät?

Punainen-pyrstö haukkoja ovat aktiivisia päivän aikana (vuorokausivaihtelu). Red-tailed hawk parit pysyvät yhdessä vuosia samalla alueella. Nämä linnut ovat hyvin alueellisia, ja puolustaa alueita, jotka ovat kooltaan noin 1, 4 neliökilometriä. Alueen koko riippuu määrä ruokaa, orret ja pesä sivustoja alueella. Naaras on yleensä aggressiivisempi kumppani ympäri pesä itse, kun taas miesten enemmän aggressiivisesti puolustaa alueen rajoja. Linnut liidellä yli niiden alueella, lähinnä selkeisiin päivinä, etsivät tunkeilijoita. (Preston ja Beane, 1993)

Kotiin Alue

Etusivu valikoima koot vaihtelevat 1,3 5,2 neliökilometriä. Koko red-tailed hawk kotiin vaihtelee vaihtelee laatu elinympäristö, yksilön sukupuoli, ja kausi. (Preston ja Beane, 1993)

Miten he kommunikoivat keskenään?

Aikuisten punainen-pyrstö hawks soittaa puhelun, joka kuulostaa ”kee-eeee-arrr.” Se on usein kuvattu kuulostaa höyry pilli. Nuorten punainen-pyrstö haukkoja kommunikoida vanhempiensa kanssa tekemällä pehmeä, pieni ”piip”-ing kuulostaa.

Punainen-pyrstö haukkoja myös kommunikoi kehon kielellä. Aggressiivinen ryhti, kehon ja pään punainen-pyrstö haukka on pidettävä pystyasennossa, ja sen höyhenet ovat pystyssä. Esittämisen, haukan pää on pienempi maahan ja höyhenet ovat sileä. Punainen-pyrstö haukkoja näkyy myös monet antenni käyttäytymistä. Vuonna talon-pudota, seurustelun aikana he syöksyä alas, yrittää koskettaa toisiaan ja niiden kynnet. Aaltoilevaa-lento on ylös ja alas liikettä, joka käytetään pääasiassa alueellisen näyttö. Dive-näyttö, lintu suorittaa jyrkkä sukellus. Tämä näyttö signaaleja, että hänen alueellaan on käytössä.

Punainen-pyrstö haukkoja on erinomainen visio. Tämä sallii heidän nähdä saaliinsa liikkeet hyvin kaukana.

Mitä he syövät?

Punainen-pyrstö haukat syövät monenlaisia saalista, käyttäen voimakas kynnet kuin aseita. Kahdeksankymmentä kahdeksankymmentä-viisi prosenttia niiden ruokavalio koostuu pieniä jyrsijöitä. Nisäkkäät yhtä suuri kuin itä-cottontail kanit voivat myös ottaa. Matelijat ja muut linnut muodostavat loput ruokavalio. Uros punainen-siivekäs mustarastaat ovat yleisiä saalista, koska ne ovat niin näkyviä, kun vartiointi niiden pesiä. Punainen-pyrstö haukkoja tehdä useimmat heidän metsästys ahven. Ne eivät ole tiedossa tallentaa ruokaa. (Preston ja Beane, 1993)

Mitä syö ne ja miten ne välttää syövät?

Aikuisten punainen-pyrstö haukkoja ovat suuria valtavia lintuja, ja on vähän petoeläimiä. Useimmat saalistus tämän lajin tapahtuu munat ja poikaset. Suuri sarvipäinen pöllöt ovat tiedossa saalistajat red-tailed hawk poikasta. Corvids ovat tiedossa saalistajat munat ja poikaset. (Preston ja Beane, 1993)

Mitä rooleja heillä on ekosysteemissä?

Punainen-pyrstö haukkoja on tärkeä rooli paikallisten ekosysteemien auttamalla hallitsemaan populaatiot pieniä nisäkkäitä, kuten jyrsijöitä ja kaneja. Ne tarjoavat myös elinympäristön joillekin pieni lintu lajeja, kuten varpusia, jotka elävät aktiivista red-tailed hawk pesiä.

Jotkut pienemmät lintulajit mob hawks. Punainen-pyrstö haukkoja myös varastaa ruokaa ja ruoka on varastettu muiden suurten lintujen, kuten golden eagles, kalju kotkien ja ferruginous hawks. (Preston ja Beane, 1993)

  • Ekosysteemin Vaikutus
  • luo elinympäristö

He aiheuttavat ongelmia?

Tiedossa ei ole kielteisiä vaikutuksia, punainen-pyrstö haukkoja ihmisiin.

Miten ne ovat vuorovaikutuksessa meitä?

Punainen-pyrstö haukkoja auttaa viljelijöitä syömällä hiiriä, myyriä ja muita jyrsijöitä, jotka häiritsevät heidän satonsa.

  • Tapoja, joilla ihmiset hyötyvät näistä eläimistä:
  • valvonta tuholaisten väestöstä

Ne ovat uhanalaisia?

Punainen-pyrstö haukkoja on laajennettu niiden levinneisyysalue on viimeisen 100 vuoden aikana. Tämä laajennus johtuu luultavasti laajentaminen red-tailed hawk elinympäristö. Koska tämä uusi elinympäristö muuttuu edelleen, red-tailed hawk populaatiot voi vähentää.

Suurimpia uhkia red-tailed hawk populaatiot ovat ampumista, törmäykset autojen, ja ihmisen toiminta lähellä pesiä. Aiheuttaa myrkytyksen syötyään elintarvikkeita, jotka sisältävät lyijyä ammuttiin myös tappaa useita punainen-pyrstö haukkoja vuosittain.

Punainen-pyrstö haukkoja on suojattu YHDYSVALTAIN muuttolintu Act ja CITES-sopimuksen Liitteeseen II. (Preston ja Beane, 1993)

Joitakin lisätietoja.

Albinismi on suhteellisen yleinen punainen-pyrstö haukkoja.

Punainen-pyrstö haukkoja pidetään merkkinä onnea Mescalero Apache perinne (Louie Chavez, henkilökohtainen tiedonanto).

Avustajat

Tanya Dewey (kirjoittaja), Animal Diversity Web, Kari Kirschbaum (editor), Animal Diversity Web.

Jess Arnold (kirjoittaja), University of Michigan-Ann Arbor.

Viitteet

Brett, James. 1986. Vuoren ja Muuttoliike: Opas Hawk Mountain. Cornell Press, Ithaca.

Brewer, Richard; Gail Mcpeek, Raymond Adams Jr., 1991. Atlas Breeding Birds of Michigan. Michigan State University, East Lansing.

Elphick, Jonathan. 1995. Atlas Bird Migration. Random House, New York.

Johnsgard, Paul. 1990. Haukat, Kotkat Ja Haukat Pohjois-Amerikassa. Smithsonian Institution Press, Washington.

Newton, Ian. 1990. Birds of Prey. Tosiasiat-Tiedoston, New York.

Scholz, Floyd. 1993. Birds of Prey. Pino Napa Boods, Pennsylvania.

Stokes, David ja Lillian. 1989. Opas Lintujen Käyttäytymistä Vol.III. Little Brown and Company, New York.

Preston, C. R. Beane. 1993. Red-tailed hawk (Buteo jamaicensis). Pp. 1-24 vuonna Poole, F Gill, toim. Birds of North America , Vol. 52. Washington ja Philadelphia, PA: Academy of Natural Sciences ja American Ornithologists’ Union.

Arnold, D. 2002. ”Buteo jamaicensis” (On-line), Animal Diversity Web. Käsiksi 27. kesäkuuta 2018 mennessä osoitteessa http://www.biokids.umich.edu/accounts/Buteo_jamaicensis/

BioKIDS sponsoroi osittain Interagency Koulutuksen Tutkimus-Aloite. Se on kumppanuus University of Michigan School of Education, University of Michigan Museum of Zoology, ja Detroit Public Schools. Tämä materiaali perustuu työhön tukee National Science Foundation alle Grant DRL-0628151.
Copyright © 2002-2018, Regents of the University of Michigan. Kaikki oikeudet pidätetään.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *